Egy napon korán reggel(6-kor) horgászatot szerveztünk.Amíg készülődtünk egyre csak a főzés gondolata járt a fejünkben.Összeszedtük a fűszereket,hozzávalókat.Felszerelésünkkel a hátunkon,fűszerekkel a kezünkben öten elindultunk.Amikor oda értünk mindenki elkezdett pakolni,csaliztunk,aztán mentek a botok a vízbe.Sorra jöttek a kapások .Sok halat fogtunk ,úgyhogy tizenegykor elkezdtük a főzést.Kiválasztottuk a legnagyobb pontyokat,raktunk hozzá egy pár kárászt és eljött a pillanat.Mivel a horgásztó mellett van a főzde,ezért nem kellett sokat menni.Valaki ott maradt figyelni a botokat.Felállítottuk a bográcsot.Felmelegítettük a vízet.Belepakoltuk a hozzávalókat,és szépen elkezdett főni.Kettőre készen is lett.Mindenki evett és mentünk vissza a botjainkhoz.Nagyon jól telt az a nap, és nagyon sok halat fogtunk
Hozzászólások
Hozzászólások megtekintése
Kedves Rendszergazda!
Az oldal nagyon tetszik,tökéletesen meg van formázva...Nekem és barátaimnak is volt hasonló élményünk.Palotáson voltunk,egy egyhetes horgásztúrán.A vezetőség rendelkezésünkre bocsátott pár konyhai felszerelést,majd elkezdtük a horgászatot.Csalink főképpen bojli és pellet volt.Egy lucernás,kifejezetten amuros bojli nagyon hatásosnak bizonyult.Egy nap alatt az átlag amurfogásunk elérte majd a 30 kg-t.Akadtak persze pontyok is.A hét közepén megfogtam első rekordhalamat(pontyból).Egy 19.36 kg-os pontyot sikerült a szákba terelnem.Ezt vissza engedtük.A halászlé főleg 2-3kg-os pontyokból és 50dkg körüli kárászokból állt.És volt benne egy különleges hal,mégpedig a tok.Nagyon ízletessé tette a halászlevet.Megadta neki azt a különleges ízt amire egy igazán jó halászlének szüksége van.A tavon horgászóknak,kb. 40 főnek ízlett a főztünk.Hát így telt ez a hét!
Nagyon jó!
(Viktor, 2009.03.11 19:57)